NIEUWS

Succesvol projectmanagement

25/04/2024

onmisbaar voor infrastructuurprojecten

Het succesvol beheersen van infrastructurele projecten is van onmisbaar belang in de hedendaagse maatschappij. Bij C2 Engineers begrijpen we dit als geen ander. Onze ervaren projectleiders staan klaar om ervoor te zorgen dat uw projecten op de juiste manier georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Als experts op het gebied van projectmanagement bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder contractmanagement, projectmanagement en interim-management.

Projectmanagement implementatie zonnecarports

Een concreet voorbeeld van ons succesvolle projectmanagement is te vinden in Bergen, Limburg. De gemeente Bergen heeft de ambitie om als eerste gemeente in Limburg energieonafhankelijk te worden. In dit streven hebben wij een sleutelrol gespeeld door het begeleiden van een project met betrekking tot de implementatie van zonnecarports op het parkeerterrein.

De zonnecarports vormen een belangrijke stap richting de realisatie van de duurzaamheidsambities van de gemeente Bergen. Door de opwekking van duurzame energie dragen ze bij aan het verminderen van de CO₂-uitstoot en bieden ze een aanzienlijke kostenbesparing door het gebruik van groene stroom van zonnepanelen tegen een vast, laag tarief. Bovendien zorgen de zonnecarports voor een waardevermeerdering van het onroerend goed en bieden ze comfort en gemak voor zowel bezoekers als medewerkers.

Het project in Bergen illustreert niet alleen onze expertise op het gebied van duurzame energieprojecten, maar ook onze capaciteit om complexe projecten succesvol te begeleiden.

Lees hier alles over het Zonnecarport project in Bergen

Meer nieuws