INFRASTRUCTUUR

Voor de  mobiliteit van morgen

Onze Infrastructuur Expertise: In een wereld waar toenemende mobiliteit en klimaatverandering uitdagingen met zich meebrengen, zijn wij toegewijd aan het aanpakken van de belangrijkste infrastructuuropgaven.

Of het nu gaat om verouderde wegen, nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen of het voldoen aan maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, wij bieden toekomstgerichte oplossingen. Onze expertise strekt zich uit van wegen en waterwegen tot digitale innovaties, assetmanagement en veiligheid.

Ontwerp & Engineering

We ontwerpen en engineeren praktische maar ook onderscheidende en vernieuwende oplossingen in de buitenruimte.

Besteksvoorbereiding

Vergunningen

Calculaties

SO, VO, DO en UO ontwerpen

Civiele constructies

Goede infrastructuur is essentieel om ons land leefbaar, bereikbaar en veilig te houden. Civiele constructies zoals bruggen, viaducten, tunnels en kademuren vormen hierbij een onmisbare schakel.

Constructieve berekeningen

Advies

Constructieve tekeningen

Communicatie & omgeving

Communicatie is essentieel voor een goede ruimtelijke inrichting en een succesvol verloop van een project. 

Daarom besteden we hier zo vroeg mogelijk in het project aandacht aan. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met omgevingsmanagement in de openbare ruimte.

Omgevingsscans en analyses uitvoeren

Communicatie advies in tenders en realisatie

Omgevingsmanagement

Verkeer & mobiliteit

Onze verkeerskundig adviseurs zijn specialist én generalist. Ze hebben jarenlange ervaring met verkeer en mobiliteit en weten altijd de juiste collega-experts van andere adviesgroepen in te schakelen als dat nodig is.

 Daarnaast werken we samen met partners uit ons zorgvuldig opgebouwde specialistisch netwerk, zodat we altijd maatwerkoplossingen kunnen bieden.

Verkeersontwerp

Parkeeronderzoeken

Capaciteitsberekeningen

C2
projecten

Elke dag opnieuw werken wij aan mooie projecten. Projecten waarin we telkens weer kiezen voor een vormgeving, een techniek of een aanpak die afgestemd is op de unieke situatie.

Bekijk alle projecten