NIEUWS

C2 Engineers nu ook voor stikstof berekeningen

06/06/2023

Naar aanleiding van de rechterlijke uitspraken in November 2022 en de streep door de bouwvrijstelling stikstof zijn er veel bouwprojecten stil komen te liggen. Dit heeft impact op de voortgang van het eigen tekenwerk, daarom besloot C2 Engineers het heft in eigen handen te nemen en zich te verdiepen in de stikstof problematiek. De eerste stikstof projecten met gebruik van de Aerius calculator zijn inmiddels voltooid en blijken een cruciaal onderdeel van nieuwe bestemmingsplannen.

Voortoets stikstof, Intern salderen, Extern salderen, Passende beoordeling of ADC-toets? Tolt jouw hoofd al bij de verschillende termen, en weet je niet met welke bronnen, emissies en effecten je rekening moet houden? Weet je niet meer welke regels momenteel gelden omdat de regelgeving alweer gewijzigd is?

C2 Engineers helpt hierbij en biedt zoals altijd een snelle en praktisch gerichte ondersteuning! Heb je vragen over wat er mogelijk is bij een specifiek project of situatie? Neem gerust contact op, dan komen we er samen helemaal uit!

Meer nieuws